QUI SÓC?

Sóc l’Esther Roca, la part de esTHER d’aquest projecte. Filla de Vilafranca del Penedès i actualment assentada a Puigdàlber.

Alumna de ioga de fa molts anys, és al 2008 quan a partir de l’experiència viscuda a través del ioga en el meu embaràs i post part, de connexió i unió amb la meva filla, que em porta a convertir la meva afició al ioga en la meva forma de vida i professió. I amb l’idea de: “m’agradaria poder transmetre als altres, la plenitud que sento a través del ioga”, des de aleshores em dedico a aprendre, ensenyar i compartir ioga a tot aquell que em vulgui acompanyar en aquest camí del coneixement d’un mateix.

Formada com a professora de Hatha Ioga en escola certificada per la AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga), membre de la Unió Europea de Ioga.

Amb títol oficial, Certificat de Professionalitat d’Instrucció en Ioga expedit pel SOC. A efectes d’identificació, registre ROPEC nº 017500.

I seguin el camí de la maternitat….   Formada en Ioga per Embarassades amb Gordana Vranjes, Ioga amb Bebès amb Tere Puig, i Ioga per Nens (Childplay Yoga) amb Gurudass Kaur Khalsa.

Per trobar la relaxació profunda en un somni conscient, formada com instructora de Ioga Nidra en l’escola Yogavida, seguin les ensenyances de Swami Satyananda

…i el camí de l’aprenentatge mai acaba, seguim!!!