IOGA NIDRA

Propera sessió de IOGA NIDRA el divendres 31 de maig!!   Informa’t!!

IOGA NIDRA és una tècnica de relaxació guiada, profunda i conscient. Es podria traduir com “somni psíquic” o “somni conscient”. Còmodament estirats i seguin les instruccions de la veu que guia la sessió, entrem en un estat de profunda relaxació física, emocional i mental, que fa possible que la consciencia estigui entre la frontera de l’estat de vigília i l’estat de son.

És en aquest punt, que la ment es torna molt receptiva. On el conscient pot connectar amb les dimensions del subconscient i el inconscient, purificant la ment, per descobrir i despertar el potencial que cada u tenim. Portar el inconscient a un nivell conscient, ens permet acabar amb bloquejos mentals i superar situacions viscudes en el passat.

Durant la pràctica de Ioga Nidra, no és fàcil mantenir la consciencia entre aquesta frontera de l’estat de vigília i l’estat de son, i ens podem trobar que en alguns moments ens submergim en el mon dels somnis. No ens hem de preocupar, hem de intentar no dormir-nos, però si ens passa, Ioga Nidra segueix sent molt eficient per obtenir un profund estat de descans i relaxació, i reduir les tensions físiques, mentals i emocionals!

         “ Les respostes les tens tu, busca en el teu interior….”