MASSATGE TERAPÈUTIC

El massatge és probablement l’eina terapèutica més antiga que l’ésser humà ha utilitzat per proporcionar-se un recurs natural contra el dolor. Present en tot el mon al llarg de les diferents èpoques. Amb només unes mans hàbils i càlides és possible transmetre un estat de benestar.

La seva principal funció és alleugerir el dolor i les molèsties del cos a través de la manipulació de les capes superficials i profundes dels músculs del cos.

El massatge terapèutic engloba tota una sèrie de tècniques de massatge que s’utilitzen en el tractament de trastorns neuromusculars i musculoesquelètics, facilitant l’eliminació de toxines, activant la circulació sanguina i limfàtica, i millorant l’aportació d’oxigen als teixits.

Així dons, a través del massatge terapèutic podem actuar sobre trastorns  de l’aparell locomotor, trastorns reumàtics, trastorns neurològics (com per exemple paràlisi, trastorns tròfics, espasticitat) i també s’utilitza per alleugerir l’estrès, la tensió, estats d’ànims negatiu, esgotament, insomni, reduir l’ansietat etc.

Molt recomanat en qualsevol etapa de la vida, tant per esportistes com per persones més sedentàries, embarassades, tercera edat… per totes aquelles persones que tenen algun tipus de patologia o per aquelles que vulguin mantenir-se saludables, relaxades, i incrementar l’energia i vitalitat, i prevenir possibles trastorns del dia a dia.