MASSATGE TRADICIONAL TAILANDÈS

El massatge Tradicional Tailandès, antigament conegut con Nuad Boran, és un dels pilars de la Medicina Tradicional Tailandesa. Descrit com la combinació perfecta entre el ioga de la India i la digitopuntura de la Xina. 

També anomenat “ioga passiu” o “ioga per mandrosos”, ja que involucra processos de elongació assistida, en que la persona rep els beneficis de certes postures de ioga però sense realitzar cap esforç, és el terapeuta que mou el cos relaxat de la persona cap a diferents postures (asanes) de ioga.

El massatge Thai es realitza a terra en un futon i amb roba còmoda que permeti la mobilitat.

L’objectiu d’aquesta tècnica és estirar la fàscia muscular, alliberar tensions i incrementar i expandir l’energia del cos. A través de les postures i el corresponent estirament es contraresta la rigidesa, incrementa la tracció i l’espai interarticular, millora la mobilitat i afavoreix la circulació sanguina. A través dels punts d’acupresió s’incrementa el flux d’energia en el cos, alleujant el dolor, recuperant l’equilibri i millorant la postura. Quan els estirament i les pressions es combinen de forma fluida i  intermitentment al llar de la sessió, la persona surt alleugerat, estirat i amb una sensació d’energia i plenitud.