IOGA AMB NENS

PROPER TALLER EN BREU

La filosofia del ioga per nens, seria JUGAR A IOGA.

A través del joc podem acostar els nens a aquesta tradició mil·lenària que és el ioga, i obtenir els seu beneficis per que els acompanyin al llarg de la seva vida. Un joc que afavoreix el seu desenvolupament en tots els sentits; equilibri físic, mental i emocional.

Amb la pràctica del ioga com a activitat lúdica, els nens aprenen a exercitar la respiració i la relaxació per fer front a possibles situacions de pressió, d’estres, de situacions conflictives i la falta de concentració.

De forma divertida i alegre, aquest ”jugar a ioga” els hi ofereix la oportunitat de millorar la seva coordinació, equilibri, flexibilitat, treball en grup, sentit del humor, creativitat, autoestima, confiança, concentració, comunicació i la gestió de la seva energia de forma positiva.

A través dels taller que fem en família, petits i grans gaudirem d’aquesta experiència de JUGAR A IOGA. Els grans retrobarem la nostra essència de jugar i ser nens, i viurem amb els més petits la vivència de compartir, aprendre i créixer junts!

“… juguem?!!!”