Massatge a Vilafranca del Penedès

Massatge Terapèutic a Vilafranca del Penedès

THERRA Ioga i Massatges t’oferim massatge terapèutic a la zona de Vilafranca del Penedès

 

Si estàs buscant un lloc que facin massatges per la zona de Vilafranca del Penedès, a Therra el Raimon Ruiz t’ofereix tota una sèrie de teràpies molt interessants, com ara massatge terapèutic, massatge tailandès tradicional, massatge per embarassades, reeducació corporal funcional (RCF) i acupuntura.

Les sessions les realitzem a Puigdàlber, a 5 minuts de Vilafranca per la C-15. És el municipi més petit de Catalunya rodejat d’un bonic paisatge, i estem just a l’entrada del poble on pots aparcar fàcilment.

El massatge està recomanat en qualsevol etapa de la vida, tant per esportistes com per persones més sedentàries, joves, de edat avançada, embarassades… Per totes aquelles persones que tenen algun tipus de patologia o per aquelles que vulguin mantenir-se saludables, relaxades, i incrementar l’energia vital, i prevenir possibles trastorns del dia a dia.

Dins de la societat tan estressant en la que vivim, el massatge pot ser una bona opció per cuidar-te i tindre cura de la teva salut. I si vols, també fem VALS REGAL perquè puguis regalar salut!!!