Massatge Tailandès a Vilafranca del Penedès

Massatge Tradicional Tailandès a Vilafranca del Penedès

THERRA Ioga i Massatges t’oferim massatge Tailandès a la zona de Vilafranca del Penedès

Si estàs buscant un lloc que facin massatges Tailandès Tradicional (Thai), també anomenat “ioga passiu”, per la zona de Vilafranca del Penedès, a Therra el Raimon Ruiz t’ofereix aquesta teràpia!

Les sessions les realitzem a Puigdàlber, a 5 minuts de Vilafranca per la C-15. És el municipi més petit de Catalunya rodejat d’un bonic paisatge, i estem just a l’entrada del poble on pots aparcar fàcilment.

El Massatge Tailandès es una seqüència d’estiraments, mobilitzacions articulars, pressions sobre punts i meridians, que el terapeuta aplica a la persona. La persona, vestida amb roba còmoda, es manté relaxada estirada al terra en un futon.

Dins dels objectius d’aquesta teràpia trobem l’estirament de la fàscia muscular, alliberar tensions, i incrementar i expandir l’energia del cos, fent que la persona se senti relaxada, alleugerada, estirada i amb una sensació d’energia i plenitud.

En aquesta societat tan estressant en la que vivim, el massatge tailandès pot ser una bona opció per cuidar-te i tindre cura de la teva salut. I si vols, també fem VALS REGAL perquè puguis regalar salut!!!