Massatge per Embarassades a Vilafranca del Penedès

Massatge per Embarassades a Vilafranca del Penedès

THERRA Ioga i Massatges t’oferim massatge per embarassades a la zona de Vilafranca del Penedès

Si estàs embarassada i et vols cuidar, a Therra t’oferim tota una sèrie d’opcions molt interessants a la zona de Vilafranca del Penedès, com per exemple el Raimon Ruiz t’ofereix massatge per embarassades.

Les sessions les realitzem a Puigdàlber, a 5 minuts de Vilafranca per la C-15. És el municipi més petit de Catalunya rodejat d’un bonic paisatge, i estem just a l’entrada del poble on pots aparcar fàcilment.

 

L’etapa de l’embaràs és un dels moments màgics de la vida. Sentir com va creixen vida dins teu. Sentir la connexió amb la teva filla o fill…  

Durant l’embaràs el nostre cos es veu sotmès a grans canvis, intern i externs, així com també emocionals i psíquics. Ens podem trobar a vegades que tots aquest canvis ens impedeixin gaudir plenament del nostre embaràs.

En aquests mesos hi ha molts moviments a nivell pèlvic que poden provocar molèsties, en aquestes ocasions el massatge pot ser una bona solució. També per mals d’esquena, tensions cervical, cansament, etc.,  o senzillament per relaxar-te i dedicar-te un temps a tu mateixa!