Ioga per embarassades a Vilafranca del Penedès

Ioga per embarassades a Vilafranca del Penedès

THERRA Ioga i Massatges realitzem classes de Ioga per a embarassades a la zona de Vilafranca del Penedès

Si estàs buscant on fer classes de ioga per embarassades a la zona de Vilafranca del Penedès, a Therra l’Esther Roca t’ofereix unes sessions de ioga molt interessants.

Les sessions les realitzem a Puigdàlber, a 5 minuts de Vilafranca per la C-15. És el municipi més petit de Catalunya rodejat d’un bonic paisatge, i ens pots trobar just a l’entrada del poble on pots aparcar fàcilment.

En un ambient agradable podràs gaudir de la pràctica de ioga embarassada, portar la mirada cap el teu interior per viure plena i conscientment aquest bonic moment, connectar amb tu mateixa i amb el bebè que portes dins. Sentir com creixeu plegat, com formeu part en la vida l’un de l’altre…

Les classes de ioga per embarassades són reduïdes cosa que permet crear un ambient d’energia compartida, de recolzament entre les mames, i on et pots sentir i gaudir d’estar embarassada!

El ioga ens pot proporcionar la capacitat d’acceptació i adaptació dels canvis intern i externs,  dels canvis físics i psíquics amb una gran flexibilitat, i preparar-nos per el moment del part i la maternitat.

            “viu el teu embaràs, que no te’l expliqui ningú…”

 …i si has gaudit de la teva experiència amb el ioga embarassada,  … pots seguir compartint el ioga amb el teu fill o filla en les classe de ioga amb bebès!!!!   Una experiència molt bonica!!!

…i si estàs embarassada també et pot interessar el massatge per embarassades!