Ioga Nidra a Vilafranca del Penedès

Ioga Nidra a Vilafranca del Penedès

THERRA Ioga i Massatges realitzem classes de Ioga Nidra a la zona de Vilafranca del Penedès

Si estàs buscant on fer classes de Ioga Nidra per la zona de Vilafranca del Penedès, a Therra l’Esther Roca t’ofereix una sessió mensual,  …el divendres a la tarda pot ser un bon moment per desconnectar del dia a dia estressant!.

Les classes les realitzem a Puigdàlber, a 5 minuts de Vilafranca per la C-15. És el municipi més petit de Catalunya rodejat d’un bonic paisatge, i estem just a l’entrada del poble on pots aparcar fàcilment.

IOGA NIDRA és una tècnica de relaxació guiada, profunda i conscient.

Anem a capes profundes de la ment. A través de les diferents fases de que consta el Ioga Nidra intentem arribar i mantenir-nos en el punt entre la frontera de l’estat de vigília i l’estat de son. És en aquest punt, que la ment es torna molt receptiva. On el conscient pot connectar amb les dimensions del subconscient i el inconscient, purificant la ment, per descobrir i despertar el potencial que cada u tenim. Portar el inconscient a un nivell conscient, ens permet entendre, veure amb claredat o fins i tot passar pàgina de situacions viscudes en el passat.

 

La seva finalitat iòguica és induir al practicant a un estat meditatiu;

La seva finalitat terapèutics és reduir les tensions físiques, mentals i emocionals, i aportar un estat de profunda relaxació…

            “…profunda relaxació física, mental i emocional…”