Classes de Ioga a Vilafranca del Penedès

Classes de Ioga a Vilafranca del Penedès

THERRA Ioga i Massatges realitzem classes de Ioga a la zona de Vilafranca del Penedès

 

Si estàs buscant on fer classes de Ioga per la zona de Vilafranca del Penedès, a Therra L’Esther Roca t’ofereix tota una sèrie d’opcions molt interessants.

Les classes les realitzem a Puigdàlber, a 5 minuts de Vilafranca per la C-15. És el municipi més petit de Catalunya rodejat d’un bonic paisatge, i estem just a l’entrada del poble on pots aparcar fàcilment.

Practiquem el hatha ioga, la basant del ioga més coneguda a Occident, amb les seves postures (asanes), respiracions (pranayamas), gestos psíquics (mudres), claus energètiques (bandhas) i meditació. T’oferim classes reduïdes i personalitzades. En diferents horaris de matí, tarda i vespre. Diferents nivells. Pots trobar classes de ioga per adults, ioga per embarassades, ioga amb bebès, ioga per nens i ioga nidra. Més informació en cada apartat…

El ioga és una disciplina amb un mateix, un camí de treball personal de descoberta i coneixença, d’evolució i creixement a nivell físic, mental i espiritual. Un camí d’experiència personal que tal com diu Swami Sivananda:

                “ més val un gram de pràctica, que tones de teoria!”